وزیر بهداشت گفت: وقتی سازمان میراث فرهنگی وجود دارد، ایجاد معاونت جداگانه برای گردشگری سلامت کار بیهودهای است. مثل این است که به علت تاثیر محیط زیست بر سلامت، معاونت محیط زیست نیز در وزارت بهداشت ایجاد شود.
چمدان: سعید نمکی در حاشیه مراسم رونمایی و امضای آیین نامه تاسیس و بهرهبرداری از شرکتهای تسهیلگر ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران بین المللی در جمع خبرنگاران افزود: در معاونت درمان وزارت بهداشت، مدیریتی برای گردشگری سلامت در نظر گرفته شده که این هم افزایی با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام شود.
وی اضافه کرد: این تفاهم نامه بین دو دستگاه موثر در گردشگری سلامت منعقد میشود و هر کدام بر حسب نوع مسئولیت و هم افزایی مربوطه همکاری میکنیم تا قابلیتهای گردشگری سلامت ایران را به دنیا عرضه کنیم. این کار باید به صورت مشترک انجام شود. همچنین به واسطه این تفاهم نامه به انتخاب گردشگر سلامت از کشور مبدا پرداخته میشود.
نمکی ادامه داد: ارائه بسته خدمتی با مناسبترین قیمت در این زمینه مطرح است. بعد از ورود گردشگر سلامت به کشور و استقرار او در مرکز درمانی و تشخیصی، هزینهها مشخص است تا گردشگر مبلغ مناسب را بپردازد و از عملیات بی رویه جلوگیری شود. این موارد مربوط به وزارت بهداشت میشود.
وزیر بهداشت گفت: اینکه گردشگر سلامت بخواهد گردشگر فرهنگی باشد، دیگر در حیطه اختیارات وزارت بهداشت نیست و مربوط به سازمان میراث فرهنگی است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز گفت: به واسطه امکانات درمانی و تجهیزات مناسب کشور، ظرفیت بسیار خوبی در حوزه گردشگری سلامت وجود دارد که باید از آن بهره ببریم. حوزه گردشگری سلامت میتواند بخش مناسبی در اقتصاد کشور باشد. سال گذشته بر اساس آمارهای بانک مرکزی، گردشگری میزان ۱۱٫۸ میلیارد دلار در شاخص ناخالص ملی GDP نقش داشته است. بیش از ۸۰ درصد افرادی که برای درمان به کشور میآیند در نهایت تبدیل به گردشگر معمولی میشوند. در نتیجه به گردشگری سلامت به چشم گردشگری ترکیبی نگاه میشود.
علی اصغر مونسان ادامه داد: به واسطه امضای تفاهم نامهای بین سازمان میراث فرهنگی و وزارت بهداشت تلاش میکنیم گردشگری سلامت ساماندهی مناسبی شود.
وی اضافه کرد: همچنین با راه اندازی سامانه الکترونیکی برای گردشگری سلامت، میتوانیم تعداد گردشگران سلامت را به صورت جداگانه محاسبه کرده و نظارت مناسبی در این زمینه داشته باشیم.
مونسان درباره حل مشکل ویزا برای گردشگران سلامت نیز اظهار داشت: وزارت امور خارجه همراهی بسیار مناسبی در این زمینه داشته و فرآیند ویزا بسیار کوتاه شده است. در حال حاضر به بیش از ۹۰ کشور دنیا در فرودگاهها ویزای الکترونیک داده میشود و با برخی از کشورهای هدف در حال لغو ویزا هستیم. در این تفاهم نامه برای فرآیند ویزا نیز فکر شده است.
The post مونسان: صدور ویزای فرودگاهی برای ۹۰ کشور دنیا در ایران / ویزا برای شهروندان کشورهای هدف حذف میشود / وزیر بهداشت: ایجاد معاونت گردشگری سلامت بیهوده است appeared first on توریسم آنلاین.