غذاهای کشور بلژیک تحت تاثیر آشپزی همسایگان خود یعنی فرانسه ، آلمان و هلند البته با تفاوت های خاص خود این سرزمین است.
به گزارش «توریسم آنلاین» آشپزی بلژیکی همچنین تحت تاثیر تغییر فصلها نیز هست.
تعدادی از غذاها نیز فقط برای یک منطقه خاص هستند.
بلژیکی ها یک فستیوال معروف غذایی هم دارند که هر ساله ۱۱ تا ۱۴ سپتامبر برگزار می شود.
قبل از سرزدن به آشپزخانه یک بلژیکی بدانید که شکلات ، وافل و سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی ها بسیار معروف است.
«Boulet au Sauce Lapin » که به گوشت توپی داخل سس خرگوش ترجمه می شود البته خبری از خرگوش نیست و گوشت های توپی در سس شیرین و ترش تهیه شده از پیاز ،سرکه ، شکر قهوه ای سرو می شود.
«استومپ» متشکل از پوره سیب زمینی ، سبزیجات است که کنار سوسیس سرو می شود.
«اسپکولاس» نوعی بیسکوییت های سنتی هستند که مانند بیسکوئیت های عادی درست می شود اما دارچین و زنجبیل و هل نیز به آن اضافه می شود.
«eel in green sauce» یا مارماهی در سس سبز است که از تکه های جداشده مارماهی که در یک سس گیاهی سبزرنگ طبخ می شود.
تابستان بلژیکی ها به خوردن صدف های سیاه تازه صید شده می گذرد که گاهی با سیب زمینی سرخ کرده سرو می شوند.
«Waterzooi» یک خورشت کرم مانند با ماهی ، تخم مرغ ، کره ،هویج ،پیاز ،سیب زمینی ، جعفری ،آویشن که البته گاهی به جای ماهی از مرغ هم در آن استفاده می شود.
شکلات بلژیکی از قرن ۱۹ تاکنون بخش مهمی از اقتصاد و آشپزی بلژیکی است.
دو نوع وافل وجود دارد: وافل مستطیلی شکل که شیرین نیست و شکلات و میوه و کرم خورده می شود و مدل بعدی کوچک تر و شیرین تر است.
غذای دریای عضو جدایی ناپذیر غذاهای کلاسیک بلژیکی است و کراکت میگو اسنک مشهور بلژیکی هاست.
کمتر وعده ای است که بلژیکی ها بدون سیب زمینی سرخ کرده های معروفشان بگذرانند.
The post گردشگری غذایی؛ سیر و سفر در آشپزخانه یک بلژیکی! /تصاویر appeared first on توریسم آنلاین.