سرپرست وزارت گردشگری درباره استفاده از ظرفیتهای بکر در حوزه اقامتگاهها از راهاندازی هتل بوتیکها خبر داد و گفت: یکی از اقدامات ما تبدیل بناهای تاریخی به اقامتگاههای زیباست.
دنیای اقتصاد: مونسان غیر از بناهای نفیس و درجه یک تاریخی، بهمنظور حفاظت هرچه بهتر از بناهای تاریخی، با حضور سرمایهگذاران برخی از این بناها به اقامتگاههای تاریخی و زیبا تبدیل میشوند که کسبوکار جدیدی است و نمونه آن هتل بوتیکهاست که بسیار بینظیر است.تمام تجهیزات آن هنرهای سنتی و صنایع دستی است و این نوع از اقامتگاهها نیز مورد استقبال گردشگران خارجی قرار گرفته است.
علیاصغر مونسان در ادامه به موضوع ارزآوری گردشگری برای کشور در کنار نفت و با توجه به شرایط تحریمها اشاره کرد و افزود: «حضور نیروهای نظامی بیگانگان در خلیج فارس بر گردشگری تاثیر میگذارد. از طرفی با موضوع تحریمها روبهرو بودیم اما در این خصوص پیشبینیهای لازم را داشتهایم، یکی از اقدامات این است که روی گردشگری منطقهای کار کردیم ضمن اینکه درج نشدن مهر روی گذرنامههای گردشگران ورودی را در دستور کار قرار دادیم. لغو روادید با کشورهای هدف را نیز اجرایی کردیم که یکی از این کشورها عمان است. با چین نیز که ۱۵۰ میلیون گردشگر خروجی دارد، لغو روادید کردیم که در فاز اول امیدواریم بتوانیم یک میلیون گردشگر چینی را جذب کنیم.»
این عضو کابینه دولت تدبیر و امید در بخش دیگری از صحبتهای خود به ارائه آماری از تعداد ورود گردشگران خارجی به کشور پرداخت و اضافه کرد: «سال ۹۶، ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر خارجی وارد کشور شدند که این رقم در سال ۹۷ به ۷میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسید و در سه ماه اول امسال نیز نسبت به سه ماه سال قبل، شاهد رشد ورود گردشگران خارجی به کشور هستیم.»
دکتر مونسان ادامه داد: «هر گردشگر خارجی به طور میانگین ۱۴۰۰ دلار برای ایران ارزآوری دارد، در حوزه نفت یک بشکه نفت را به قیمت ۶۰ دلار میفروشیم که حدود ۱۰ تا ۱۲ دلار برای آن هزینه میکنیم. در گردشگری به ازای ورود هر گردشگر خارجی ۱۴۰۰ دلار ارزآوری داریم اما ۳ سنت به ازای هر گردشگر هزینه میکنیم که اگر اعتبارات افزایش یابد باید بتوانیم برای جذب گردشگران رقمهای بیشتری هزینه کنیم.»
The post پذیرش توریست خارجی در هتل بوتیکها appeared first on توریسم آنلاین.