معاون حفظ و احیا اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گقت: تعداد سنگنگارههای منطقه تیمره بسیار زیاد است به طوری که تنها در یک منطقه ۱۰۰ هزار نمونه سنگنگاره شناسایی شده است.
ایسنا: محسن کریمی با اشاره به اقلیم کوهستانی استان مرکزی، بیان کرد: شرایط استان مرکزی باعث شده است که در نقاط مختلف استان شاهد سنگنگارهها باشیم، اما کلونی و تجمع اصلی این سنگهای در منطقه تیمره شهرستان خمین است.
وی با بیان اینکه بخش بزرگی از این کلونی ثبت ملی شده است، افزود: سنگنگارههای تیمره در نقاط متعددی پراکنده شده است و شامل جاده گلپایگان، آشناخور، شهابیه و … میشود. قدمت بخشی از آنها به دوره پیش از تاریخ، بخشی مربوط به دوره تاریخی و بخشی به دوره اسلامی بازمیگردد و در طول تاریخی این نقوش بر صخرهها نقش بسته است.
کریمی اضافه کرد: سنگنگارههای منطقه تیمره بسیار زیاد است به طوری که تنها در یک منطقه ۱۰۰ هزار نمونه سنگنگاره شناسایی شده است.
معاون حفظ و احیا اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی بیان کرد: مجموعه میراث فرهنگی در صدد ایجاد پایگاهی در منطقه تیمره است که این اتفاق قطعا به معرفی بهتر این ظرفیت کهن گردشگری کمک میکند، همچنین در نظر است که یک همایش ملی ویژه معرفی سنگنگارهها برگزار شود که در امر جذب گردشگر موثر خواهد بود.
The post شناسایی ۱۰۰ هزار نمونه سنگنگاره تنها در یک منطقه تیمره appeared first on توریسم آنلاین.