وقتی به دزفول سفر میکنیم نباید نگران خورد و خوراک باشیم؛ هرچقدر هم که کسی بدغذا باشد، در این شهر باز هم رستوران خوبی پیدا میکند که غذایش باب طبع باشد. رستوران های دزفول، اگرچه کمتر غذای محلی شهر را سرو میکنند، اما در طبخ بقیه غذاها حرفی برای گفتن دارند.
باغ فلاحت
در همه شهرها میتوان پیتزا، همبرگر یا ساندویچ خورد، اما بعضی از غذاها فقط در رستورانهای سنتی آن شهرها پخته میشوند. مثل رستوران باغ فلاحت که همانجا در تنور نان میپزد و جلوی مشتری میگذارد. اینجا، فضای باز زیبایی هم دارد. باغ فلاحت به شهر دزفول مشرف است و به خصوص شبها نمای زیباتری پیدا میکند.
آدرس: دزفول، خیابان شریعتی
رستوران ساحلی دز
در بین رستوران های دزفول، رستوران ساحلی دز هم غذاهای خوشمزهای طبخ میکند. به خصوص که این رستوران مجاور ساحل بوده و به همین خاطر پنجشنبهها حسابی شلوغ میشود.
این رستوران به چنجه و کوبیدهاش معروف است و در کنار غذا، نان داغ محلی هم میپزد. البته بعضی از مسافران با خودشان از خانه غذا میآورند، ۱۰ هزار تومان ورودی میدهند و فقط در یکی از آلاچیقهای آن مینشینند.
آدرس: خیابان ساحلی، بین پل جدید هتل روناش
رستوران پدیده دز
در همین مجموعه تفریحی که رستوران ساحل ساخته شده، رستوران دیگری به نام پدیده هم وجود دارد که تخصصش در پخت استیک است. همچنین باقالیپلو با گردن آن هم بین مردم محلی معروف شده. اگر کسی به دنبال جایی باشد که هم غذای سنتی سفارش بدهد و هم فستفود، باید سری به این رستوران بزند.
آدرس: خیابان ساحلی، بین پل جدید و هتل روناش، مجتمع رستورانهای سنتی و مدرن پدیده دز
فست فود لیمو
اگر از خوردن گوشت و کباب خسته شویم باید حتما یک شب هم شده به فستفود لیمو در دزفول سر بزنیم. آخر هفتهها اینجا شلوغ میشود، ولی نمیشود به خاطر شلوغی از خیر پیتزا سوپریم یا کالزونه آن گذشت. ضمنا لیمو بهترین فستفود شهر است که قیمتهای معقولی نسبت به دیگر نقاط دارد.
آدرس: دزفول، خیابان شریعتی، نبش خیابان فداییان اسلام
ساندویچ دهه شصتی
یکی از معروفترین ساندویچهای دهه شصتی پر ملات را میتوان در دزفول امتحان کرد. همه دزفولیها تعریف بندریهای اینجا را شنیدهاند. اینجا محیط کوچکی دارد، اما پرسنلش آنقدر خوشاخلاق هستند که بتوانند ما را پاگیرکنند. ساندویچ مخصوص، ساندویچ هندی، بندری و فلافل از غذاهای خوشمزه این رستوران به شمار میرود.
آدرس: دزفول، خیابان طالقانی، روبروی بیمه
کافه شانتی
اگر دنبال کافهای بگردیم که غیر از کیک، بستنی و نوشیدنی غذاهای خوشمزهای هم سرو کند باید اسم کافه شانتی را به یاد بیاوریم. شانتی، صبحانههای کامل و خوبی هم در منو گذاشته که شامل پنکیک چهار طبقه، املت گرین، املت مکزیکی، اگ بندیکت و بشقاب وایلر میشود. بیشتر آنهایی که برای خوردن پاستا به این کافه میروند ناراضی از آن خارج نمیشوند.
آدرس: دزفول، خیابان آفرینش بین شریعتی و معزی
رستوران ساحلی زیگورات (ملل)
اگرچه زیگورات رسوران تازهسازی است، اما به خاطر طراحی و معماریاش شهرت زیادی دارد. همانطور که از اسمش پیداست این رستوران با الگوگیری از معبد زیگورات ساخته شده و المانهایی از معماری سنتی شهر را در دل خودش دارد. ضمن اینکه اینجا کنار یک سد ساخته شده و به خاطر رفت و آمد زیاد مردم در مجموعه گردشی علی کله در نزدیکی آن، رستوران محبوب مردم در روزهای تعطیل شده است.
خوبی این رستوران این است که همه مشتریها میتوانند پشت یک میز بنشینند و فستفود، غذای ایرانی یا نوشیدنی و کیک سفارش دهند.
آدرس: دزفول، میدان مثلث، به سمت پل قدیم، کنار بانک رفاه
کافه مادر
هیچ چیز به اندازه یک چایی و کیک شکلاتی به عنوان میانوعده به دل آدم نمیچسبد. تعداد کافهها در شهر دزفول آنقدر زیاد نیست که حق انتخاب زیادی داشته باشیم، اما یکی از بهترین کافههای شهر را میتوانیم در مجتمع تجاری مادر پیدا کنیم. در این مجتمع غرفههای خوشمزه دیگری هم ساخته شده که در بالای پاساژ قرار دارند، اما معروفترین کافه آن مادر است.
آدرس: دزفول، خیابان آفرینش، مجتمع مادر
نوشته رستورانگردی به سبک دزفولیها اولین بار در وبلاگ اسنپ تریپ. پدیدار شد.