۱۰ نکته کلیدی در مورد باید و نبایدهای غذا خوردن

در مورد تغذیه سالم رعایت برخی نکات بسیار مهم است که در ادامه به آنها اشاره می شود

خراسان نیوز: برای استفاده حداکثری از مزایای مواد مغذی و سالم، مجبور نیستید به دنبال خوراکی‌های گران‌قیمت و کمیاب یا دستورالعمل‌های عجیب باشید؛ خوراکی‌های سالم و مقرون به صرفه اطرافمان وجود دارد. فقط کافی است تعدادی از باید و نبایدهای مهم و تعیین‌کننده مصرفِ این مواد را بدانید که در ادامه به آنها اشاره می شود.

1. غلات انتخابی شما از نوع غلات کامل (سبوس دار) باشد. گندم، جو دو سر، گندم سیاه، برنج قهوه‌ای و ذرت از نوع غلات کامل هستند. این غلات نسبت به کربوهیدرات‌ها، مملو از فیبر و ویتامین هستند. غذاهای فیبردار نیاز به جویدن بیشتر دارند، پس موجب کالری سوزی بیشتر می‌شود و درنتیجه بدن به شما پیام سیری می‌دهد.

2. نیمی از وعده غذایی هر روز شما را میوه و سبزیجات تشکیل دهند و به‌خصوص روی انواع میوه‌ها و سبزیجات با رنگ سبز تیره، قرمز و نارنجی مثل اسفناج و فلفل دلمه‌ای تمرکز کنید که مملو از مواد مغذی است.

3. شیر بدون چربی مصرف کنید و در عوض از ویتامین D و کلسیم موجود در شیر، نهایت استفاده را ببرید.

4. برخی نوشیدنی‌های محبوب از جمله آب میوه‌ها و نوشابه‌های گازدار فاقد ارزش غذایی و پرکالری هستند؛ پس از سفره‌تان حذف‌ کنید.

تغذیه سالم

5. در مصرف نمک دقت کنید و به جای آن از ادویه و چاشنی‌های بدون نمک استفاده کنید.

6. از چربی‌های غیراشباع شده در مواد غذایی همچون روغن زیتون، گردو، آجیل، غذاهای دریایی و تخم مرغ استفاده کنید. این چربی‌ها برخلاف چربی اشباع شده، باعث کاهش اسید چرب و افزایش کلسترول خوب در بدن می‌شوند.

7. در مصرف کلسترول محصولات حیوانی، میانه رو باشید.

8. مواد قندی را کمتر مصرف کنید و به برچسب و تاریخ مواد غذایی، قبل از مصرف دقت کنید.

9. پروتئین‌های متنوع از جمله تخم‌مرغ، گوشت، ماهی، آجیل‌ها، لوبیا، پنیر، شیر و. .. را در طول هفته مصرف کنید.

10. به منظور حفظ تعادل و پیشگیری از اضافه وزن از وعده‌های پرحجم غذایی بپرهیزید.

The post 10 نکته کلیدی در مورد باید و نبایدهای غذا خوردن appeared first on توریسم آنلاین.

درباره نویسنده: administrator

ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *