گردشگری غذایی؛ سیر و سفر در آشپزخانه یک بلژیکی! /تصاویر

غذاهای کشور بلژیک تحت تاثیر آشپزی همسایگان خود یعنی فرانسه ، آلمان و هلند البته با تفاوت های خاص خود این سرزمین است.

به گزارش «توریسم آنلاین» آشپزی بلژیکی همچنین تحت تاثیر تغییر فصلها نیز هست.

تعدادی از غذاها نیز فقط برای یک منطقه خاص هستند.

بلژیکی ها یک فستیوال معروف غذایی هم دارند که هر ساله ۱۱ تا ۱۴ سپتامبر برگزار می شود.

قبل از سرزدن به آشپزخانه یک بلژیکی بدانید که شکلات ، وافل و سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی ها بسیار معروف است.

غذای بلژیکی

«Boulet au Sauce Lapin » که به گوشت توپی داخل سس خرگوش ترجمه می شود البته خبری از خرگوش نیست و گوشت های توپی در سس شیرین و ترش تهیه شده از پیاز ،سرکه ، شکر قهوه ای سرو می شود.

غذای بلژیکی

«استومپ» متشکل از پوره سیب زمینی ، سبزیجات است که کنار سوسیس سرو می شود.

غذای بلژیکی

«اسپکولاس» نوعی بیسکوییت های سنتی هستند که مانند بیسکوئیت های عادی درست می شود اما دارچین و زنجبیل و هل نیز به آن اضافه می شود.

غذای بلژیکی

«eel in green sauce» یا مارماهی در سس سبز است که از تکه های جداشده مارماهی که در یک سس گیاهی سبزرنگ طبخ می شود.

غذای بلژیکی

تابستان بلژیکی ها به خوردن صدف های سیاه تازه صید شده می گذرد که گاهی با سیب زمینی سرخ کرده سرو می شوند.

غذای بلژیکی

«Waterzooi» یک خورشت کرم مانند با ماهی ، تخم مرغ ، کره ،هویج ،پیاز ،سیب زمینی ، جعفری ،آویشن که البته گاهی به جای ماهی از مرغ هم در آن استفاده می شود.

غذای بلژیکی

شکلات بلژیکی از قرن ۱۹ تاکنون بخش مهمی از اقتصاد و آشپزی بلژیکی است.

غذای بلژیکی

دو نوع وافل وجود دارد: وافل مستطیلی شکل که شیرین نیست و شکلات و میوه و کرم خورده می شود و مدل بعدی کوچک تر و شیرین تر است.

غذای بلژیکی

غذای دریای عضو جدایی ناپذیر غذاهای کلاسیک بلژیکی است و کراکت میگو اسنک مشهور بلژیکی هاست.

غذای بلژیکی

کمتر وعده ای است که بلژیکی ها بدون سیب زمینی سرخ کرده های معروفشان بگذرانند.

The post گردشگری غذایی؛ سیر و سفر در آشپزخانه یک بلژیکی! /تصاویر appeared first on توریسم آنلاین.

درباره نویسنده: administrator

ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *